Link de plată Netopia pe factura de vânzări

Pentru a încasa rapid facturile cu cardul, poți adăuga un link de plată pe fiecare factură pe care o emiți din ContApp.

Realizarea acestui obiectiv se face în doi pași.

  1. Obținerea cheilor de autorizare de la Netopia Payments, 1-2 zile lucrătoare;
  2. Adăugarea cheilor în ContApp, 1-2 minute;
  3. Crearea unei facturi și trimiterea acesteia la client prin email, 30 de secunde;

Important! Netopia solicită ca fiecare entitate sa dețină un domeniu propriu de internet pentru autorizare și identificare. Te rugam sa-i contactezi si sa obții autorizarea entiatatii tale pentru încasări si plati online cu cardul.

1.Obținerea cheilor de autorizare de la Netopia Payments

Oferta Netopia Payments o găsești aici

  • Crearea contului Netopia de aici.
  • Configurare cont companie prin completarea datelor de pe această pagină - (vizibilă după crearea contului la Netopia).
  • Configurarea punctului de vânzare pe această pagină - (vizibilă după crearea contului la Netopia).
  • Încheierea și semnarea contractului cu Netopia și validarea punctului de vânzare;

Atenție! pentru validarea punctului de vânzare este necesar un contract de comodat pentru utilizarea platformei ContApp, pe care îl găsești aici (poți descărca doar dacă ai cont la ContApp). Completează contractul cu datele tale semnează-l, scanează în format PDF și trimite-l la [email protected] ca să-l semnăm și noi.

2.Adăugarea cheilor în ContApp

În platforma Netopia, de la secțiunea punctului de vânzare se copiază: Semnătura, cheia publică și cheia privată generate. Vezi imaginea de mai jos.

Se navighează la setări firmă și la Integrări se alege Netopia unde se înserează, pe rând: semnătura, cheia publică și cheia privată. https://ps.contapp.ro/setari/integrari/netopia

Important! Numele de utilizator și parola sunt aferente contului de utilizator creat în platforma Netopia.

3.Linkul de plată pe factura ta de vânzări

Începând cu data adăugării cheilor, facturile emise din ContApp vor avea link de plată, ca în imaginea de mai jos, și fiecare client poate selecta butonul ca să plătească instant factura cu cardul și fără comision bancar.

Foarte important! Pentru ca plata să nu fie refuzată de Netopia, clientul facturat trebuie să aibă setată adresa de email și numărul de telefon. Sunt condițiile impuse de Netopia pentru a se asigura securitatea plăților.

Factura ContApp cu link de plată
Ți-am răspuns la întrebare? Mulțumim pentru părere A apărut o problemă la trimiterea feedbackului dvs. Vă rugăm să încercați din nou mai târziu.

Încă ai nevoie de ajutor? Contactează-ne! Contactează-ne!