Creare furnizor

Accesează: Cheltuieli / Furnizori

  • Pentru adăugarea unui furnizor se introduce codul fiscal în câmpul CUI/CIF și se apasă pe  lupă sau se completează manual formularul. Se verifică dacă "Tip firmă" sau "Tip entitate" sunt corecte, se verifică celelalte date și se salvează formularul.
  • Pentru crearea unui furnizor din afara României, se adaugă manual datele in formular și se salvează; la Tip Firmă/Entitate - selectați tipul de "Alta"
  • Pentru a crea furnizor pe CNP se introduce CNP-ul în loc de CUI/CIF și la Tip Firmă/Entitate - selectați tipul de "Persoană Fizică"; se completează celelalte date și se salvează formularul.
  • Dacă nu doriți să apară pe factură CNP-ul furnizorului persoană fizică lăsați liber câmpul CUI/CIF si la Tip Firmă/Entitate - selectați tipul de "Alta"; se completează celelalte date și se salvează formularul.

Important! Tipul entității nu este adăugat automat în denumirea entității. Acesta trebuie adăugat manual la câmpul "Nume".

Verifică toate datele, editează-le dacă este cazul, completează și celelalte câmpuri și salvează formularul. 

Lista de furnizori va arăta astfel:

Ți-am răspuns la întrebare? Mulțumim pentru părere A apărut o problemă la trimiterea feedbackului dvs. Vă rugăm să încercați din nou mai târziu.

Încă ai nevoie de ajutor? Contactează-ne! Contactează-ne!