Creare furnizor

Accesează: Cheltuieli / Furnizori

  • Pentru adăugarea unui furnizor se introduce codul fiscal în câmpul CUI/CIF și se apasă pe butonul de descărcare automată (pentru a lua datele din baza de date ANAF) sau se completează manual formularul. Se verifică dacă "Tip firmă" sau "Tip entitate" sunt corecte, se verifică celelalte date și se salvează formularul.

    Butonul de descărcare automată din baza de date ANAF
  • Pentru crearea unui furnizor din afara României, se adaugă manual datele in formular și se salvează; la Tip Firmă/Entitate - selectați tipul de "Alta"
  • Pentru a crea furnizor pe CNP se introduce CNP-ul în loc de CUI/CIF și la Tip Firmă/Entitate - selectați tipul de "Persoană Fizică"; se completează celelalte date și se salvează formularul.
  • Dacă nu doriți să apară pe factură CNP-ul furnizorului persoană fizică lăsați liber câmpul CUI/CIF și la Tip Firmă/Entitate - selectați tipul de "Alta"; se completează celelalte date și se salvează formularul.
Adăugare furnizor

Verifică toate datele, editează-le dacă este cazul, completează și celelalte câmpuri și salvează formularul. 

Lista de furnizori va arăta astfel:

Lista de furnizori
Ți-am răspuns la întrebare? Mulțumim pentru părere A apărut o problemă la trimiterea feedbackului dvs. Vă rugăm să încercați din nou mai târziu.

Încă ai nevoie de ajutor? Contactează-ne! Contactează-ne!