Setare de date pre-completate

Pentru viteza de operare, în aplicația Contapp poți seta valori implicite pentru datele repetitive, astfel vei câștiga timp la operarea documentelor.

Pentru a seta o valoare ca implicită, bifează butonul Implicit din dreptul unei opțiuni. 


Poți seta valori implicite pentru:

Valuta utilizată - mergi la Setări firmă și selectează meniul Valută.

Casa/Banca cu care lucrezi cel mai des - te ajută la încasări și plăți pentru că nu trebuie să selectezi de fiecare dată banca sau casa.

Contul bancar pe factură - mergi la Setări firmă, selectează Case și Bănci și din lista de IBAN-uri selectează pe cel mai utilizat cont.

Serie factură - mergi la Setări firmă, selectează Serii și din lista de serii utilizate pentru anul în lucru alege seria implicită.

Locul de desfășurare a activității - mergi la Setări firmă, selectează locul de desfășurare a activității. Acesta poate fi sediul profesional, punctul de lucru sau activitate desfășurată la terți.

Activitatea desfășurată implicită. Este foarte utilă pentru operarea încasărilor și plăților. Se definește în funcție de locul de desfășurare a activității, astfel pentru a fi pre completată, activitatea implicită trebuie să fie legată de locul implicit al activității. 

Atenție! Cf Codului fiscal, plățile și încasările trebuie asociate unei activități autorizate. Mergeți la Setări Firmă, selectați Activități și adăugați activitățile desfășurate. Astfel “a) venitul net anual recalculat/pierderea netă recalculată se poate calcula pe fiecare sursă din categoriile de venituri prevăzute, prin deducerea din venitul net anual, determinat în sistem real, a pierderilor fiscale reportate;” cf. art. 118.  În Contapp am implementat această funcționalitate, și poți calcula venitul net pentru fiecare activitate desfășurată.

Ți-am răspuns la întrebare? Mulțumim pentru părere A apărut o problemă la trimiterea feedbackului dvs. Vă rugăm să încercați din nou mai târziu.

Încă ai nevoie de ajutor? Contactează-ne! Contactează-ne!