Preturi Contapp

Abonamentul la Contapp este 399 lei / an / firma: PFA - II - IF - Profesie Liberala. 

In ContApp se achizitioneaza contabilitatea pentru fiecare an fiscal, ceea ce permite utilizatorului sa introduca incasari si plati pentru perioada 1 Ianuarie – 31 decembrie a fiecarui an, indiferent de momentul cand se achizitioneaza un abonament de contabilitate.

Astfel, daca este nevoie, o persoana poate sa-si intocmeasca contabilitatea incepand cu anul 2018, pentru activitatea pe care o desfasoara.

Pentru a comanda un abonament, deschide cont in aplicație, creează-ti firma si mergi la secțiunea Abonamente.

Prin achiziția abonamentului deblochezi secțiunea de încasări si plăti din aplicatie pentru perioada 1 ianuarie - 31 decembrie a anului achizitionat.

Important!  Se acorda automat o REDUCERE de 25% pentru achizitia a cel puțin 2 abonamente pentru 2 ani de contabilitate.

BONUS: Utilizatorii cu abonamente pentru anul curent (2022) la Contapp vor accesa gratuit si Ghid de contabilitate în partidă simplă pentru Activități Independente și Profesii Liberale - Ghid PFA (gestiunepfa.ro)

Ți-am răspuns la întrebare? Mulțumim pentru părere A apărut o problemă la trimiterea feedbackului dvs. Vă rugăm să încercați din nou mai târziu.

Încă ai nevoie de ajutor? Contactează-ne! Contactează-ne!