Preluarea în contabilitate a e-Facturilor de la furnizori

Preluarea în contabilitate a e-Facturilor de la furnizori este principalul beneficiu al implementării e-Factura, prin reducerea timpului si a erorilor la inregistrare, pentru ca nu mai este necesara introducerea manuala in contabilitate a facturilor de la furnizori.

Pentru a importa in contabilitate e-factura de la furnizori, selecteaza din meniul ContApp: e-Facturi furnizori, si de la Acțiuni selecteaza butonul de Import. Pentru importul mai multor facturi se selecteaza cele doua pătrate indicate cu sageata rosie in imaginea de mai jos.

Factura se va incarca in contabilitate, la Facturi furnizori cu stasul ciorna. Pentru a fi introdusa in contabilitate, deschide factura verifica sumele si categoriile fiscale si apasa pe butonul Salveaza. Sau directe din linia facturi la actiuni selecteaza butonul "Accepta in contabilitate", ca in imaginea de mai jos.

Ți-am răspuns la întrebare? Mulțumim pentru părere A apărut o problemă la trimiterea feedbackului dvs. Vă rugăm să încercați din nou mai târziu.

Încă ai nevoie de ajutor? Contactează-ne! Contactează-ne!