Adaugare Utilizatori și reprezentanți. Schimbare adresa de email.

Accesează: Setări Firmă / Utilizatori

Dacă dorești să schimbi adresa de email sau să adaugi mai mulți utilizatori în ContApp poți gestiona utilizatorii și permisiunile pe care le au ei la datele entității din secțiunea dedicată în meniu:

Pentru moment, avem trei categorii de utilizatori:

  • administrator - cu drepturi depline asupra aplicației, de regulă este titularul entității;
  • contabil - cu drepturi de editare a formularelor contabile, dar fără posibilitatea de a modifica setările entității;
  • vizitator - cu drepturi de vizualizare.

1. Adăugare Utilizatori

În ContApp poți trimite invitații către orice altă persoană care crezi că te poate ajuta în gestiunea activității. Intră în meniul Utilizatori și apasă pe Invită utilizator.

2. Schimbare adresa de email pentru conectare

Asemănător se procedează și în cazul în care vrei să te conectezi la ContApp cu altă adresă de email. Îți trimiți o invitație din ContApp pe noua ta adresă de email.

Atenție! Ca să te poți conecta de pe noua adresă, trebuie să te deconectezi din ContApp, de pe vechea adresă și să apeși pe linkul din invitația pe care ți-ai trimis-o pe noua adresă.


Selectează în formular emailul și rolul în aplicație a utilizatorului pe care îl inviți și apasă Invită

Trimitere invitație pe email

3.Reprezentanți în firmă și procente deținute în asociere

Accesează: Reprezentanți

Pentru a încărca venitul net în Declarația Unică este obligatoriu de adăugat CNP-ul fiecărui titular/asociat în entitate și procentul deținut. La PFA procentul este întotdeauna 100% la asocieri procentul este stabilit în acordul de înființare.

Pentru a schimba rolul în companie sau procentul de asociere al unui utilizator, selectează din meniu Reprezentanți și adaugă un nou reprezentant care poate avea rolul de:

  1. Asociat;
  2. Reprezentant legal;
  3. Reprezentat fiscal.

Dacă dorești adăugarea unui asociat nou, atunci mergi la asociatul curent se completează procentul de asociere corespunzător. Pasul 2 este să selectezi noul asociat și să-i acorzi procentul corespunzător.

Adăugare reprezentant
Ți-am răspuns la întrebare? Mulțumim pentru părere A apărut o problemă la trimiterea feedbackului dvs. Vă rugăm să încercați din nou mai târziu.

Încă ai nevoie de ajutor? Contactează-ne! Contactează-ne!