Creare client

Accesează: Venituri / Clienți

  • Pentru adăugarea unui client se introduce codul fiscal în câmpul CUI/CIF și se apasă butonul de căutare (lupă) sau se completează manual formularul. Se verifică dacă "Tip firmă" sau "Tip entitate" sunt corecte, se verifică celelalte date și se salvează formularul.
  • Pentru crearea unui client din afara României, se adaugă manual datele in formular și se salvează; la Tip Firmă/Entitate - selectați tipul de "Alta"
  • Pentru a crea client pe CNP se introduce CNP-ul în loc de CUI/CIF și la Tip Firmă/Entitate - selectați tipul de "Persoană Fizică"; se completează celelalte date și se salvează formularul.
  • Dacă nu doriți să apară pe factură CNP-ul clientului persoană fizică lăsați liber câmpul CUI/CIF si la Tip Firmă/Entitate - selectați tipul de "Alta"; se completează celelalte date și se salvează formularul.

Important! Tipul entității nu este adăugat automat în denumirea entității. Acesta trebuie adăugat manual la câmpul "Nume".

Verifică toate datele, editează-le dacă este cazul, completează și celelalte câmpuri și salvează formularul. 

Lista de clienți va arăta astfel:

Ți-am răspuns la întrebare? Mulțumim pentru părere A apărut o problemă la trimiterea feedbackului dvs. Vă rugăm să încercați din nou mai târziu.

Încă ai nevoie de ajutor? Contactează-ne! Contactează-ne!